Artikel 27

Kunst en cultuur kleuren het leven!

Eerste ervaring met Every Click Is Magic: TOP initiatief!

Every Click Is Magic is een geheel nieuwe concept op deze markt. Ik ging alvast even op onderzoek. Waarom zou je deze nieuwe productzoekmachine gebruiken, als er al iets bestaat zoals Ecosia?

Verschil met ecosia

Surfers die gebruik maken van Ecosia kunnen zo helpen met het planten van bomen. Maar dat gebeurt enkel wanneer deze gebruikers klikken op advertenties. Wat het systeem dus ook gevoelig maakt voor misbruik, en hiermee rijst de vraag of deze kliks wel een meerwaarde vormen voor adverteerders. Every Click Is Magic is een Belgisch initiatief dat het helemaal anders aanpakt. Zij plaatsen geen advertenties online, maar creƫerden een zoekmachine waarin meer dan 2,5 miljoen producten werden gebundeld, van meer dan 150 deelnemende webshops.

Voordeel 1: voor het goede doel

In deze tijden van wanhoop is het belangrijk om enig licht in de duisternis te laten schijnen. Zoals je ongetwijfeld wel weet zijn er zeer veel wereldproblemen en lang niet elk bedrijf is helemaal betrokken. Sterker nog: er zijn juist veel bedrijven die juist profiteren van deze wereldproblemen. Every Click Is Magic is echter een productzoekmachine met een helder doel. Enerzijds willen zij de klanten zo goed mogelijk bedienen, maar anderzijds willen ze ook meer bijdragen aan een betere wereld. Dit hebben ze op een ultieme manier kunnen combineren. Dankzij de productzoekmachine kun je namelijk gemakkelijk een webshop naar keuze vinden. Heb je een specifiek product op het hoog en word je ernaartoe doorverwezen door Every Click Is Magic? En doe je uiteindelijk de aanschaf met als gevolg een succesvolle transactie? In dat geval doneert Every Click Is Magic een bedrag aan het goede doel. Dankzij Every Click Is Magic kun je dus gemakkelijk je favoriete webwinkels doorzoeken en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld.

d

Deze zoekmachine laat jou zelf kiezen welk initiatief je wenst te steunen.

Voordeel 2: keuze uit het goede doel

EveryClickIsMagic.be zorgt er niet alleen voor dat er een bedrag wordt gedoneerd aan een goed doel, maar je hebt als consument ook nog eens de keuze om dit goede doel uit te kiezen. Dit maakt Every Click Is Magic echt een unieke productzoekmachine op deze markt. Er zijn namelijk wel meerdere ondernemingen die bijdragen aan een betere wereld, maar vaak kun je daar niet zelf het goede doel kiezen. Dit maakt Every Click Is Magic dan ook uniek in zijn soort. Bij Every Click Is Magic heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meer dan 40 goede doelen. Daardoor heb je als consument altijd de mogelijkheid om exact het doel te kiezen dat het beste past bij je idealen. De ene persoon vindt het welzijn van de dieren bijvoorbeeld erg belangrijk, tenzij de ander meer heeft met de mensenrechten in bananenrepublieken. Every Click Is Magic heeft meer dan 40 initiatieven opgenomen op de website. Deze zijn heel divers van aard, zodat alle wereldverbeteraars zo goed mogelijk kunnen worden bediend.

Koop je favoriete online spullen aan na doorverwijzing door deze website, en je steunt een initiatief naar keuze!

Voordeel 3: zelf initiatieven toevoegen

Er is bovendien ook nog de mogelijkheid om zelf initiatieven toe te voegen aan de website. Is er een bepaalde actie die jou zeer aan het hart gaat? In dat geval is er de mogelijkheid om contact op te nemen met EveryClickIsMagic.be. Indien je op een deugdelijke manier kunt motiveren waarom je vindt dat het specifieke goede doel een waardevolle toevoeging is, dan bestaat er een grote kans dat Every Click Is Magic deze toevoegt aan hun website. Andere personen die gebruik maken van de productzoekmachine Every Click Is Magic kunnen dit doel dan ook ondersteunen. Dit geeft een krachtig signaal uit. Ik ben alvast fan!

– Wouter

Next Post

Leave a Reply

© 2021 Artikel 27

Theme by Anders Norén